Open menu

01

    У світі навколо нас багато всього цікавого та захоплюючого. Кожен може знайти собі щось до душі. Існує багато речей, які викликають у нас інтерес, яскраві емоції та незабутні враження. 7 жовтня студенти 201 СР групи з куратором групи Наталією Бодрик мали можливість поринути у різноманітний та дивовижний простір уподобань (хобі) своїх одногрупників під час тренінгового заняття «Світ моїх захоплень – скарб моєї душі».

    Мета заняття була спрямована на формування в учасників активного усвідомлення широкого кола своїх можливостей; розвиток комунікативних здібностей, творчого мислення, прагнення до саморозвитку та самовдосконалення, пізнання інших та згуртування колективу.

    За допомогою мозкового штурму студенти висловили свої міркування на питання «Для чого людині захоплення і яке його значення в житті людини?». В арсеналі презентації хобі були нагороди за перемоги в конкурсах та змаганнях (заняття плаванням, волейболом, легкою атлетикою, танці), демонстрація своїх виробів, відеоматеріалів про велопрогулянки, написання віршів, гра на музичних інструментах, малювання, квілінг, художнє татуювання, фотографування, в'язання, вболівання за хокейну команду, кастомізація, організація дозвілля для дітей та проведення з ними християнських етичних бесід, вивчення глибинної психології та ін.

    Хобі – одне з тих занять, яке не лише приносить задоволення, але є корисною психологічною зарядкою. Релаксаційна пауза «Подорож до себе» мотивувала учасників до реалізації своїх мрій та можливостей, знаходження ресурсу для самореалізації і відчуття гармонії в собі та до світу.

    Робота в групах зі створення колажу «Роль захоплення у професії соціального педагога» спонукала учасників до висновку, що уподобання у професійній діяльності допоможуть налагодити взаємодію між соціальним педагогом та дітьми, схильними до девіантної поведінки, бути в ролі організатора заходів, аніматором, посередником, психотерапевтом та старшим другом.

    Тож улюблена справа – це і відпочинок, і діяльність, і гімнастика для душі.

   
01
01
01 01
01 01
01 01
01 01
01 01
01 01