Open menu


       День Гідності та Свободи в Україні відзначають щороку 21 листопада з нагоди початку цього дня двох революцій: Помаранчевої (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

      Куратори академічних груп Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу підготували онлайн-години патріотичного виховання.  А студентською радою було організовано та проведено чергове онлайн-засідання кіноклубу, під час якого було переглянуто та обговорено документальний фільм «Зима у вогні».

     Величезна безліч складових формувало полотно революції, але головним чином воно складається з окремих деталей, на які студенти звернули увагу під час перегляду: висококваліфікований хірург, що чергує вдень у себе в лікарні, а вночі на Майдані; старенька бабуся, що віддає усі заощадження, щоб у її онуків було майбутнє; чинний офіцер ЗСУ, котрий організовує оборону; середньої руки підприємець, який доставляє їжу і дрова; топ-менеджер західної корпорації, що кидає бруківку в «Беркут»... Насамкінець учасники заходу дійшли висновку, що повинні пам'ятати всіх, хто загинув у ті дні, борючись за Гідність та Свободу українського народу.

 

 
1jj

1ja
2jj.jpg
3jj 4jj