Open menu

    8 лютого 2022 року викладачі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу коледжу взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного Інтернетуякий проводився в рамках співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.
    У рамках заходу було реєстровано рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education. 
    Під час флешмобу було презентовано можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education, «Посібник із безпеки дітей в Інтернеті». Також учасники виконали вправи у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися, як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності.
    Усі учасники заходу, серед них такі викладачі нашого закладу освіти: Юлія Парфенова, Юлія Літвін, Ніна Молокова, Наталія Бреус, Людмила Дукмасова, Ірина Фастовець, Ірина Маценко, Олена Тимченко, Олена Счаслива, Вікторія Галашевська, Ірина Семигайло, Людмила Титаренко, Тетяна Хоренко - отримали цифрові бейджі.