Open menu

    18 травня 2022 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося в режимі онлайн чергове засідання науково-методичної ради під головуванням Валерія Ружицького, на якому були присутні 16 членів ради.

    Метою діяльності науково-методичної ради є моніторинг, аналіз, координація, планування навчально- та науково-методичної роботи в коледжі, розроблення рекомендацій щодо її вдосконалення, спрямованих на забезпечення якісної підготовки здобувачів вищої/фахової передвищої освіти відповідно до вимог нормативно-правових документів.

    Було розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

  • Про результати атестації педагогічних і науково-педагогічних працівників у 2021/2022 навчальному році;
  • Про результати перевірки курсових робіт здобувачів освіти на наявність текстових запозичень;
  • Про науково-дослідну роботу студентів та підсумки студентських олімпіад і конкурсів;
  • Про внесення змін до Положення про щорічне рейтингове оцінювання професійної діяльності педагогічних, науково-педагогічних працівників.

    Голови циклових комісій О. Леонова, Н. Бодрик, О. Тимченко, С. Сокол, Н. Молокова, В. Лук’яненко, В. Опаряк, І. Фастовець звітували про науково-методичну роботу викладачів своїх комісій у 2021/2022 навчальному році.

    Також науково-методична рада схвалила рукопис «Збірник тестових завдань з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» автора-укладача, викладача української мови (за професійним спрямуванням), спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії, кандидата історичних наук, доцента Ірини Товт і рекомендувала подати рукопис на розгляд вченої (навчально-методичної) ради закладу вищої освіти з метою експертної оцінки щодо друку та використання в освітньому процесі закладів фахової передвищої освіти.

    Ухвалені науково-методичною радою рішення сприятимуть реалізації державної освітньої політики в закладі, в тому числі з питань науково-методичного супроводу та забезпечення освітнього процесу щодо підготовки майбутніх фахівців.