Open menu

    25 травня 2022 року двері КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» були гостинно відчинені для майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Правда, завітати до стін одного із найкращих осередків педагогічної освіти Київщини у цей непростий для всієї України час гості змогли лише онлайн під час ZOOM-конференції, яку організували і провели Ірина Семигайло, відповідальний секретар, Оксана Косяк, заступник директора з виховної роботи, Тетяна Панченко, завідувачка кафедри педагогіки і психології дошкільної і початкової освіти, Марина Панченко, викладачка кафедри.

    Один із модераторів заходу, Марина Панченко, розкрила присутнім наступні питання:

  • необхідність розбудови української держави і системи освіти зокрема;
  • престижність професії педагога;
  • Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж як один із найпотужніших закладів освіти Київщини, що здійснює якісну професійну підготовку майбутніх фахівців освіти;
  • надання освітніх послуг за першим (бакалаврським) рівнем на спеціальностях Початкова освіта та Дошкільна освіта;
  • надання освітніх послуг для здобуття освітньо-професійного ступеня «молодший фаховий бакалавр» за спеціальностями Початкова освіта (англійська мова, основи інформатики, організатор спортивних клубів та секцій, основи інклюзивного навчання), Середня освіта. Образотворче мистецтво та Соціальна робота;
  • офіційні сторінки коледжу в соціальних мережах.

    Ірина Семигайло ознайомила присутніх із особливостями вступної кампанії-2022. Оксана Косяк надала інформацію про соціальний захист студентів, які належать до вразливих категорій населення, та можливість навчатися за програмою подвійного дипломування в Університеті Економіки (м. Бидгощ, Польща), що є партнером коледжу. Тетяна Панченко проінформувала гостей про інноваційну діяльність педагогів та студентів, які беруть участь у різноманітних міжнародних проєктах. Крім того, організатори зустрічі дали змістовні відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

    Тож сподіваємося, що коледжанська спільнота уже незабаром поповниться новою когортою енергійних, ініціативних, творчих, креативних, здібних молодих людей, котрі у майбутньому піднімуть систему освіти на новий щабель.

\