Open menu

 Дорогі наші випускники!

    На початку року увесь колектив Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу зовсім по-іншому уявляв  Випуск-2022! Святково, урочисто, у стінах рідного закладу освіти!

    Події 24 лютого змінили світ, змінили нас. Україна та її народ стали об’єктом невиправданої військової агресії зі сторони росії. У наше життя увійшла війна.

    Із перших днів викладачі, працівники, здобувачі освіти нашого коледжу разом із усім українським народом стали на захист Батьківщини. Кожен став частиною єдиного механізму, який виборює незалежність та захищає суверенітет країни.

    Головне завдання кожного – бути потрібним Україні на своєму місці, адже кожен крок, навіть маленький переростає у велику справу, що наближує нашу Перемогу. 

    Назавжди студентом залишиться Олександр Чуйко,  випускник коледжу, який загинув, захищаючи кожного з нас. Слава Героям!

    Виклики, з якими ми зустрічаємося, роблять нас всіх більш сильними та цілеспрямованими.  Саме за вами майбутнє у розбудові та відновленні країни! Кожен із вас вже сьогодні є справжнім фахівцем освіти! Ви – частина успішної України!

    Віримо в український народ та  Збройні сили України. Ми маємо крокувати вперед! Маємо робити це разом! Тому продовжуйте навчання на бакалавріаті/магістратурі, робіть старт у професійній кар’єрі, знаходьте себе у житті! Бажаємо Вам миру, успіхів та добра!

    Вітаємо Вас з днем випуску! 

    Усе буде Україна!

 

Переглянути всі світлини заходу