Open menu

    Нинішнє 1 вересня дуже відрізняється від 30 попередніх. Адже День знань-2022 розпочався для всіх по-різному. Хтось перебуває далеко від дому, в інших регіонах України чи інших країнах. Хтось навчається дистанційно, хтось – наживо у рідному закладі освіти, але все ж таки не в спокої. Однак важливо, що навчальний рік розпочався. Важливо, що навчання продовжується. І що знання про Україну не перериваються. Адже знання українців декларують нашу історію, культуру, наше життя - життя попри будь-які загрози.

    Незвичним став початок нового навчального року і для Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу, що розпочав свою роботу у змішаному форматі. 1 вересня навчальні аудиторії гостинно зустріли 126 першокурсників, котрі навчатимуться за освітньо-професійними програмами Початкова освіта та Середня освіта (образотворче мистецтво), та студентів ІІ курсу усіх рівнів та ступенів навчання. Третьокурсники ж поки що навчаються дистанційно. Найемоційнішими стали перші дні для випускників, адже для них новий рік навчання розпочався у загальноосвітніх школах, де вони проходять педагогічну практику «Перші дні дитини у школі». А ще коледжанська родина після 19 вересня поповниться здобувачами освіти, котрі навчатимуться за першим (бакалаврським) рівнем ОПП Початкова освіта та Дошкільна освіта, майбутніми фаховими бакалаврами ОПП Соціальна робота.

    А нинішній день став багатим на гарні очікування, віру у мирне майбуття, на теплі посмішки та щирі слова, які прозвучали під час годин спілкування кураторів академічних груп зі своїми вихованціями «МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!» та онлайн-челенджу «Покажи свій перший день», ініційованого студентською радою коледжу на офіційній сторінці закладу в Інстаграмі, у якому студенти переконали нас, що перший навчальний день може пройти вдало як очно, так і дистанційно. Головне, що ми разом! Разом ми – Україна!!!

​​