Open menu

      29 листопада 2022 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» в рамках декади педагогічної майстерності викладачів іноземних мов Оленою Счастливою було проведено в 22 ПО(а) групі відкрите заняття з англійської мови на тему «Free time activities».

      На занятті були присутні завідувач кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти Тетяна Панченко, заступник директора з виховної роботи Оксана Косяк, голова циклової комісії викладачів іноземних мов Валентина Лук’яненко, методист навчально-методичного кабінету Ольга Литвин, викладачі іноземних мов Лілія Нечипоренко, Жанна Петраш, викладач інформатики Аліна Круликівська.

       Заняття проходило в змішаному форматі з широким використання сучасних цифрових інструментів. Цифрова компетентність викладача забезпечила ефективну інтеграцію традиційних та інноваційних методів навчання, професійну спрямованість заняття, реалізацію поставлених цілей. Для індивідуалізації навчання було використано такі засоби, як хромбуки та навушники, а також онлайн-сервіси Kahhot!, Mentimeter, Exam English.

       Із метою самовираження, удосконалення розмовної англійської мови здобувачам освіти була надана можливість презентувати свої захоплення та відповідати на запитання присутніх на занятті.

    Підсумки і рефлексія засвідчили, що заняття було продуктивним і цікавим для здобувачів освіти, а для гостей – результативним щодо обміну досвідом цифровізації освітнього процесу.