Open menu

   28 листопада 2022 року в Комунальному закладі Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося засідання педагогічної ради.

    Про виконання рішень педагогічної ради від 30 серпня 2022 року звітувала заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи Т. О. Хоренко.

    Доповідала з основного питання «Актуальні проблеми професійного становлення майбутніх соціальних педагогів» Мусієнко Н. Д., завідувач відділення коледжу.

В обговоренні питання активну участь взяли:

-Веред А.О., психолог коледжу;

-Маценко І. В., викладач психолого-педагогічних дисциплін;

-Галашевська В. М., завідувач навчально-виробничої практики;

-Літвін Ю. О., викладач психолого-педагогічних дисциплін;

-Сидоренко Ю. В., голова циклової комісії викладачів психолого-педагогічних дисциплін.

Педагогічна рада прийняла таку ухвалу:

 

        1. Проаналізувати регіональні потреби ринку праці у випускниках спеціальності 231 Соціальна робота та врахувати їх під час проведення профорієнтаційної роботи.

До 28.12.2022

Відповідальні: Мусієнко Н. Д., завідувач відділення;

Галашевська В.М., завідувач навчально-виробничої практики.

          2.  Провести серію тренінгових занять  з метою формування ціннісних орієнтацій, що  пов’язані з майбутньою професійною діяльністю соціального педагога.                                                                  

Грудень 2022 року, січень 2023 року

Відповідальні: Веред А.О., практичний психолог коледжу;

Янакова Д.О., соціальний педагог коледжу.

          3. Розробити методичні рекомендації щодо проведення педагогічної практики в умовах дистанційного навчання для здобувачів освіти спеціальності 231 Соціальна робота.                                            

До 10.01.2023

Відповідальні:   Галашевська В. М., завідувач навчально-виробничої практики;

Літвін Ю. О., викладач психолого-педагогічних дисциплін

          4. Спрямовувати освітню діяльність за освітньо-професійною програмою «Соціальна педагогіка» на формування у здобувачів освіти практичних навичок організації та проведення онлайн-занять зі школярами.

Постійно.

Відповідальні: викладачі коледжу

          5. Вивчати нормативно-правову базу діяльності соціальних педагогів в закладах освіти, ознайомлювати з нею здобувачів освіти та формувати у них професійну компетентність щодо ведення документації.

Постійно.

Відповідальні: викладачі психолого-педагогічних дисциплін.

         6. Вивчити можливості співпраці коледжу з волонтерськими організаціями міста та розробити механізм взаємодії з даними організаціями для проходження літньої практики здобувачів освіти спеціальності 231 Соціальна робота.

До 12.01.2023

Відповідальні:   Галашевська В. М., завідувач навчально-виробничої практики;

Сидоренко Ю.В., голова циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін.

          Також члени педагогічної ради розглянули та обговорили результати громадської атестації , проведеної в листопаді 2022/2023 навчального року, затвердили Положення про організацію та проведення практики здобувачів фахової передвищої і вищої освіти Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» та визнали як підвищення кваліфікації результати навчання Фастовець І. А., Веред А. О., Ружицького В. А