Open menu

 

tvorchi zvity         На першому засіданні науково-методичної ради КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» 18 січня 2023 року було розглянуто важливе питання «Про роботу педагогічного колективу над науково-методичною проблемою «Цифрова трансформація коледжу як умова створення сучасного освітнього середовища, підвищення якості освіти та підготовки конкурентоспроможного фахівця» на ІІI (практично-діяльнісному) етапі» (доповідач Олена Счастлива, завідувач навчально-методичного кабінету).

         Ухвала науково-методичної ради:

  1. Рекомендувати завідувачу кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти, головам циклових комісій внести відповідні корективи у планування відповідно до плану роботи педагогічного колективу на ІІІ (практично-діяльнісному) етапі реалізації науково-методичної проблеми коледжу «Цифрова трансформація коледжу як умова створення сучасного освітнього середовища, підвищення якості освіти та підготовки конкурентоспроможного фахівця».
  2. Рекомендувати членам педагогічного колективу пройти опитування з метою виявлення рівня сформованості цифрової компетентності, скориставшись опитувальниками у віртуальному навчально-методичному кабінеті.

        Про моніторинг результатів навчання здобувачів із предметів профільної середньої освіти з огляду на специфіку організації освітньої діяльності в академічних групах І та ІІ курсів спеціальностей 013 Початкова освіта, 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво) доповідала Наталія Корчинська, завідувач відділення.

         Рішення ради: рекомендувати викладачам значну увагу приділити індивідуальним та груповим консультаціям із предметів профільної середньої освіти в академічних групах І та ІІ курсів спеціальностей 013 Початкова освіта, 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво) з метою підвищення рівня навчальних досягнень здобувачів освіти та балу свідоцтва.

       Також члени методичної ради схвалили план підготовки до засідання педагогічної ради «Виховання студентської молоді в умовах нових стандартів освіти» (доповідач Оксана Косяк, заступник директора з виховної роботи), рукописи навчально-методичних видань, підготовлених педагогічними працівниками коледжу Юлією Літвін і Аліною Андрєєвою.

20230118 151335 20230118 150445 IMG 8319c824fc59c2152f2745da37bf64ab V