Open menu

social networks   Удосконалення інформаційних технологій створює умови для ефективного розвитку сучасного суспільства. Засоби комунікації стали невід'ємною частиною всіх сфер життя людей. Мобільні телефони, комп’ютери та Інтернет розширюють межі спілкування, простору та часу, відкриваючи нові можливості для особистого спілкування, навчання, роботи, розваг, творчої самореалізації.  Тому  важливо бути обізнаним щодо безпеки у всесвітній мережі.

   До Дня безпечного Інтернету 07 лютого 2023 року психологічною службою КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» практичним психологом Алісою Веред  та соціальним педагогом Діаною Янаковою було проведене просвітницьке заняття для студентів «Безпека і соціальні мережі».

   Під час заняття студенти ознайомилися з поняттями “безпека в Інтернеті”, “кібербулінг”, “кіберпереслідування”, “хеппіслепінг”, “троллінг”, “флеймінг” тощо; обговорили позитивні та негативні сторони Інтернету;  правила поведінки в мережі; як соціальні мережі впливають на емоційний стан користувачів всесвітньої мережі.

 

IMG 0343 IMG 0351 IMG 0356
 IMG 0356  IMG 0359  IMG 0364