Open menu

12   У сучасному суспільстві англійська мова впевнено набуває статусу "must have". Володіння мовою уможливлює спілкування, співпрацю та стає все більш актуальною метою для все більшої кількості людей. Саме тому 8 лютого 2023 року у КЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж" було проведено workshop для населення громад Київщини на тему «Вимова англійської мови – легко!».

   Учасники заходу мали змогу систематизувати свої знання про звукові засоби англійської мови, особливості артикуляції, співвіднесення літер, буквосполучень та звуків, наголосу та інтонації для передачі власних емоцій та почуттів, для міжнародної зрозумілості, дозволяючи зберегти свою ідентичність, як носіїв англійської мови, яка є другою мовою, і бути зрозумілими для інших носіїв цієї мови.
   Спікер зустрічі, Ольга Жало, ознайомила слухачів з основними особливостями артикуляційної бази, звукових засобів англійської мови, продемонструвала практичні інтерактивні вправи, створені в онлайн навчальних додатках, на відомих освітніх платформах студентами коледжу у процесі вивчення дисциплін професійного спрямування, заохочуючи, таким чином вступати до коледжу і для набуття англомовної комунікативної компетентності в тому числі.

   Така практика сприяла розвитку умінь повноцінного сприйняття, інтерпретації, аналізу й оцінювання інформації, творчих комунікативних здібностей, критичного мислення, оволодіння різними формами самовираження. Динамічна яскрава результативна діяльність упродовж заняття сприяла створенню позитивної робочої атмосфери, надала учасникам впевненості у своїх діях щодо оволодіння англійською мовою.

 

1 2