Open menu

article header 750 x 475 3Соціокультурна компетентність є частиною загальної та професійної культури особистості, оволодіння якою, зокрема у процесі вивчення іноземної мови, відкриває шлях до універсалізації якостей людини, сприяє кращому розумінню нею свого призначення у світі, формуванню загальнолюдських цінностей. Тому в рамках роботи освітнього хабу Київщини «Мова. Спілкування. Можливості» 13 лютого 2023 року спікером Оленою Счастливою, викладачем іноземних мов КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», була проведена англомовна гра “U.S. Trivia for Adults”.

Участь у даній грі – це час позитиву і активності, комунікації і навчання для зацікавлених особливостями життя в різних англомовних країнах та можливістю удосконалювати знання англійської мови. Застосування спікером методів гейміфікації та едьютейнменту дозволило зробити процес пізнання яскравим та цікавим, з полегшеним запам’ятовуванням без зайвих вольових зусиль, з додатковими позитивними емоціями.

Присутні мали можливість дізнатися нову країнознавчу інформацію, взяти участь у батлі англійських та американських слів та зіграти у всесвітньо відому гру Trivia. Гра “U.S. Trivia for Adults” сприяла формуванню мотивації до вивчення англійської мови, розвитку англомовної комунікативної та соціокультурної компетентностей.

 

11 12 4214
211 1232 4126