Open menu

Screenshot 2023 03 02 at 21 06 24 shutterstock 1527230867 1jpg WEBP 1200 630    Загальновідомо, що перебування в англомовному середовищі сприяє швидшому опануванню іноземною мовою. Проте, якщо переїхати за кордон зараз можливості немає, а там залишилися друзі, родина, або ж є плани влаштуватися на погодинну роботу хоч би влітку, не варто засмучуватися. Достатньо організувати своє повсякденне життя так, щоб англійська мова стала його невід’ємною частиною. Зробити це досить легко, головне –  бажання.     

   У рамках освітнього хабу  Київщини  «Мова. Спілкування. Можливості»  01.03.2023 року  спікером  Валентиною  Лук’яненко, викладачем іноземних мов КЗ КОР Білоцерківський  гуманітарно - педагогічний фаховий  коледж, було проведено англомовне заняття для мешканців громади Київщини на тему «Листування. Офіційні та неофіційні листи».  

   Незважаючи на те, що  месенджери  увійшли в наше життя як щось і так зрозуміле, а повідомлення близьким можна надіслати в будь-який момент,  але  залишаються  випадки, коли ми пишемо листи і колегам,  і друзям, і знайомим. Протягом заняття присутні дізналися, що в такому випадку тон листів буде різним: легким і невимушеним, із використанням  абревіатур,  смайлів і скорочень у неформальному листуванні, збалансованим щодо ділового етикету і людяності  -  у діловому листуванні.   

   Розуміння міжнародного ділового етикету і нових трендів листування допоможуть учасникам хабу почувати себе впевненіше, а вивчення цікавих матеріалів, демонстрація англомовних  відеолистів та виконання інтерактивних вправ, можливо, у майбутньому  допоможе слухачам  налагодити необхідні ділові зв’язки.

 

2 3
 4  10