Open menu

Rezultaty pilotuvannya NUSH u pochatkovyh klasah shho kazhut uchytelky j doslidnytsya e1626096168683   Гостьове інтегроване заняття на тему «Використання сучасних технологій під час навчання молодших школярів в умовах Нової української школи» зі студентами-бакалаврами 4 ПО та 2 ПОс груп спеціальності 013 Початкова освіта провела Бугаєць Леся Сергіївна, вчитель початкових класів гімназії-початкової школи № 4, вчитель-методист.

   Під час заняття були використані такі інтерактивні технології:

- РАФТ – роль, аудиторія, формат, тема;

- 6 капелюхів;

- ментальна карта;

- описовий чоловічок.

   Студенти виконали вправу «Бінго», яка використовується як одна з форм роботи з батьками молодших школярів і дає змогу більше дізнатися про свою дитину, визначити її потреби та інтереси, розкрити її потенціал.

   Учасники заняття мали змогу ознайомитися з методами і прийомами, які використовуються під час повітряної тривоги, коли діти перебувають в укритті, виконали вправи для зняття стресу.

   Леся Сергіївна ознайомила студентів з досягненнями своїх учнів, які закінчили початкову школу і цьогорічними першокласниками, продемонструвала фотоальбоми «Дитяче портфоліо», «Мої досягнення».

   Вчитель продемонструвала фрагменти уроків з використанням інтерактивних технологій та методів навчання, які використовуються в Новій українській школі, звернула увагу на те, що за їх допомогою можна поглибити знання молодших школярів, розширити їх інтереси, розвивати творчі ідеї і висунути нові концепції, спілкуватися з іншими людьми, вчитися разом. Використання у роботі з учнями початкових класів активних методів навчання дає можливість учителю краще зрозуміти своїх учнів та їх емоції, почуття, характер та сприйняття ними навчального матеріалу.

   Студенти подякували Лесі Сергіївні за цікаву і змістовну інформацію та дієві поради щодо майбутньої професійної діяльності вчителя, який працюватиме за програмою Нової української школи.

 

097785 4768988
8986476 9785957