Open menu

0100b18y 26b4 1376x768   Важливо не забувати про відпочинок, знаходити час для себе та для творчості, особливо в такі важкі часи. Творчість надихає, відновлює внутрішні ресурси та дає віру у краще майбутнє.

     25 квітня 2023 року у рамках професійної практичної підготовки  майбутніх фахівців освіти, котрі працюватимуть із дітьми з особливими освітніми потребами, членкині гуртка «Інклюзія від А до Я» (керівник Юлія Літвін) на базі Білоцерківського інклюзивно-ресурсного центру №2 (директор Оксана Кулаківська) провели творчий майстер-клас із виготовлення патріотичних сережок у японській техніці канзаші. Учасниками заходу стали матері дітей з особливими освітніми потребами, які відвідують Білоцерківський ІРЦ №2.

      Працівники інклюзивного центру пригощали учасників зустрічі смаколиками та теплим чаєм. І у такій затишній компанії сережки, дійсно, вийшли патріотичними – у жовто-блакитних кольорах, а найголовніше- з елементами індивідуальності кожного та частинкою серця,що вірить у світле майбутнє!

      «Ми обов’язково одягнемо ці сережки у день нашої Перемоги»! – сказала Юлія Літвін. Віримо, що це станеться якнайскоріше!