Open menu

 

4  У Луцькому педагогічному коледжі відбувся ювілейний тридцятий відкритий турнір Волинської області з волейболу серед дівчат «Волинь зустрічає друзів-2023» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

   Участь у турнірі взяли команди й із місцевих закладів освіти, і з інших міст. Серед учасників – одинадцять команд: Луцький педагогічний коледж, Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя, Бродівський фаховий педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича, Луцький національний технічний університет, Волинський обласний ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою, Сарненський педагогічний фаховий коледж, Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж, Обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Івано-Франківський фаховий коледж технологій та бізнесу, Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж та Збірна команда випускників Луцького педагогічного коледжу.

   У вітальному слові ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук подякував командам та їхнім тренерам за те, що вони прибули на Волинь для участі в змаганнях: «Незважаючи на події, які відбувалися в державі, турнір завжди проводили. Перерва була лише під час карантину та початку повномасштабної війни. Збройні сили України перемагають і обов’язково здобуть загальну перемогу. Ми ж захищаємо освітній та спортивний фронт, об’єднуючись навколо наших захисників. Сьогодні тут присутні учасники перших змагань. Минуло тридцять років, а історія залишається. Ми всі любимо спорт, тому й проводимо цей турнір втридцяте».

   Команда дівчат з волейболу Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу у складі:

  • Землянської Евеліни Вадимівни (12 ПО (а) група)
  • Ярової Софії Олегівни (13 ПО (ф) група)
  • Дубової Софії Ігорівни (22 ПО (а) група)
  • Копилової Катерини Василівни (33 ПО (ф) група)
  • Буханцової Єлизавети Анатоліївни (42 ПО (а) група)
  • Мокрогуз Анастасії Андріївни (2 ПО (с) група)
  • Рудь Анастасії Андріївни (2 ДО група) - здобула перемогу (ІІІ місце) у турнірі.

   Щиро вітаємо дівчат та їх наставника Віталія Ковальова з високим спортивним результатом. Цей турнір – дуже добра традиція, адже наші студенти та викладачі можуть налагодити зв’язки з іншими закладами освіти, навчитися чомусь новому та – найголовніше – стати добрими друзями з однолітками з інших міст України.

 

2 7 IMG 7b876d1509e15e144258e797a077e739 V