Open menu

Студенти-бакалаври і викладачі кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти стали учасниками розважального масового заходу – шоу «Хто зверху по-коледжанськи».

Студентки-випускниці 4ПО групи спеціальності 013 Початкова освіта  спробувала свої сили в організації та проведенні розважальної програми в рамках дисципліни «Сценічне та екранне мистецтво». Головним натхненником і організатором залікового заходу була викладач кафедри Панченко Марина Григорівна.

І ця перша спроба студенток реалізувати себе в якості організаторів масових свят вийшла надзвичайно вдалою: усі служби, усі учасники постановочного процесу спрацювали відмінно.

Дівчата підготували блискуче мультимедійне забезпечення, вдало адаптували сценарій під тематику колежанських буднів, провели роботу з учасниками, членами журі та глядачами, а також виготовили чудові нагороди.

У підсумку всі бажаючі спостерігали видовищне змагання команди студентів (Ірина Музика, Світлана Кабачій та Каріна Ромець) і викладачів (Олена Счастлива, Анастасія Ратушинська та Юрій Дем'янчук).

Оцінювали конкурси члени журі: завідувач кафедри психології та педагогіки дошкільної та початкової освіти, кандидат психологічних наук Тетяна Панченко, старші викладачі кафедри, кандидати педагогічних наук Надія Стаднік та Ірина Волинець.

Після низки веселих і цікавих  конкурсів журі зафіксувало нічию.

«Класний захід!», «А коли буде ще?» – саме такі відгуки лунали від гостей.

Пориньте і ви в атмосферу шоу «Хто зверху по-коледжанськи» – перегляньте відеозвіт про захід  https://youtu.be/v10SnVcaOoo.

Не пошкодуйте лайків та коментарів для команди організаторів