Open menu

zx952y526_4001676.jpg   Радо вітаємо усіх: студентів, викладачів та працівників КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» - із завершенням такого непростого 2022/2023 навчального року. Попри постійні повітряні тривоги, ракетні обстріли, відсутність світла, води, належного температурного режиму, ночівлі мешканців гуртожитку в укритті ми НАВЧАЛИСЯ, ПРОХОДИЛИ ПЕДАГОГІЧНУ ПРАКТИКУ, ЗАЙМАЛИСЯ НАУКОВИМИ ДОСЛІДЖЕНЯМИ, ПРОВОДИЛИ ПОЗАНАВЧАЛЬНІ ЗАХОДИ, ВОЛОНТЕРИЛИ, РОЗВИВАЛИ ТРЕНД НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ. Тому нам Є ЧИМ ГОРДИТИСЯ!!! Тож, підбиваючи підсумки, вітаємо переможців VIII сезону «Гордість коледжу-2023»!

   Цьогоріч переможцем у номінації «Кращий студент року» стала Харченко Вікторія, студентка 32ПО(а) групи: голова студентського деканату та заступник голови Студентської ради коледжу. Вікторія має високий рівень навчальних досягнень, активна у позанавчальній діяльності, що підтверджено семестровими рейтингами та результатами громадської атестації. Такі ж високі результати навчальної та позанавчальної діяльності має Хоптяр Анастасія, студентка 41 ПО(і) групи. А ще Настя активно займається науковими дослідженнями та навчається за програмою подвійного дипломування у Університеті Економіки м. Бидгощ (Польща).

   У номінації «Кращий бакалавр року» перемогу здобули Луценко Світлана, студентка 1 ПО групи, та Мельник Аліна, студентка 2 ДО групи. Світлана та Аліна мають найвищі результати навчальної та позанавчальної діяльності серед бакалаврів протягом усього навчального року.

   У номінації «Дослідник року» переможцем стала Кравець Анастасія, студентка 1 ПОс групи. Протягом року Анастасія взяла участь у 6 науково-практичних конференціях, дослідивши актуальні проблеми початкової освіти, а також виборола друге місце першого етапу 23-го міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

   Раді вітати Баннікову Софію, студентку 21 СО(ом) групи, та Гутник Анастасію, студентку 31 ПО(і) групи, які здобули перемогу в номінації «Ерудит року». Вони доклали багато зусиль протягом цього року, адже брали участь у різноманітних олімпіадах, у яких вибороли почесні призові місця. Софія за рік навчання здобула друге місце в олімпіаді з історії України, а також третє місце в олімпіаді з української мови. Анастасія, окрім чисельних перемог в олімпіадах, була  учасницею міських конкурсів, представивши на розсуд громадськості власні поетичні твори, що були високо відзначені професійним журі.

   Перемогу в номінації «Відкриття року» здобула студентка 1 ПО групи - Висіцька Ангеліна. Першокурсниця виборола 1 місце у І етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика і 1 місце І етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, має високі навчальні досягнення та наукові публікації.

   Минулорічна переможниця номінації «Відкриття року» Поліщук Маргарита, студентка 21 СО(ом) групи, цьогоріч  здобула перемогу в номінації «Талант року». Маргарита – призер 4 престижних мистецьких конкурсів, тож ми щиро радіємо успіхам нашої коледжанки.

   Волонтери - це люди з великої літери. Нагороду в номінації «Волонтер року» отримують Подоляко Анна, студентка 2 ПОс групи, - волонтерка Волонтерського штабу ТРО м. Білої Церкви, та Гутник Анастасія й Черненко Єлизавета, студентки 31 ПО(і) групи, – волонтерки Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Але ми пишаємося усіма студентами, викладачами та працівниками нашого коледжу, для яких волонтерство - слово, наповненене  особливим змістом.

   Переможцем у номінації «Лідер року» стала Рачінська Катерина, студентка 42 ПО(а) групи, - голова Студентської ради коледжу. Катерина має не лише одні з найкращих показників навчальних досягнень, а й чудові організаторські здібності, котрі допомогли згуртувати активних студентів у потужний орган студентського самоврядування. Катю знають не лише у нашому закладі освіти, а й за його межами!

   У номінації «Громадський діяч року» перемогу здобула Капуста (Кониш) Ірина, студентка 2 ПОс групи, - членкиня громадської організації m32_bc. І ще Іра бере активну участь у роботі Молодіжного центру Білоцерківської міської ради, активно займається волонтерством.

   Цьогоріч у номінації «Спортивна гордість» перемогу вчергове здобула Конош Дар'я, студентка 43 ПО(ф) групи. Даша – призер Чемпіонату світу з кікбоксингу ICO  International   Combat    Organisation (Угорщина) (1 й 3 місце) та професійного турніру «Cobranight» із правил тайбоксу (1 місце).  Також переможцями у номінації стала команда дівчат із волейболу, яка  на чолі з тренером Віталієм Ковальовим здобула перемогу (ІІІ місце) у тридцятому відкритому турнірі Волинської області з волейболу серед дівчат «Волинь зустрічає друзів-2023».

   У номінації «Кращий педагог-початківець року» стала Круцкіх Олександра, студентка 42 ПО(а) групи. Саша працювала класоводом 2 класу Білоцерківського ліцею іноземних мов – гімназії №9 та отримала найвищу оцінку своєї педагогічної діяльності і від батьків класу, і від адміністрації закладу освіти.

   Перемогу в номінації «Активісти року» здобули Харченко Вікторія, студентка 32 ПО(а) групи, Вакуленко Єлизавета, студентка 2 ПО групи, Цимбаліст Анжеліка, студентка 34 ПО(ін) групи та Федорук Андрій, студент 43 ПО(ф) групи. Цьогоріч вони очолили комітети Студентської ради коледжу та координували активності, що відбувалися у коледжі та за його межами, зробили все можливе, аби студентське життя було цікавим та різнобарвним

   Кожна академічна група – це згуртованість, велика підтримка та міцна дружба. У номінації «Краща академічна група» нагороду отримує 32 ПО(а) група (куратор Таїсія Лобко), яка має найкращі результати навчальної та позанавчальної діяльності серед молодших фахових бакалаврів.

   Дружні, активні, веселі, талановиті, старанні, розумні, креативні. Це тільки маленька частинка ознак, які можуть описати кращу академічну групу бакалаврів. 3 ПО – група (куратор Діана Янакова), яка цьогоріч  гордо несе звання «Кращої академічної групи бакалаврів».

   У номінації «Блогер року» перемогу отримують Крупа Тетяна, студентка 11 ПО(і) групи, Вакуленко Єлизавета та Григор Дарина, студентки 2 ПО групи. Дівчатка старанно та креативно підійшли до ведення соціальних мереж коледжу. За їхнім контентом цікаво спостерігати не лише студентам та викладачам, а й майбутнім абітурієнтам.

   Переможцем у номінації «Випускник року» стала Рачінська Катерина, студентка 42 ПО(а) групи, - голова Студентської ради коледжу. Саме вона набрала найбільшу кількість голосів у онлайн-голосуванні - за неї проголосували 31 % студентів та викладачів, котрі взяли участь у опитуванні.

   Віримо, що наступний рік буде ПЕРЕМОЖНИМ. Бажаємо, щоб це літо було щедрим на приємні новини, незабутні враження, здійснення мрій й найголовніше - нарешті настав МИР! Слава Україні!

 

2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png
8.png 9.png 10.png 11.png 12.png 13.png
14.png 15.png 16.png 17.png 18.png 19.png
21.png 22.jpg 23.png 24.png 25.png 26.png
27.png 28.png image_2023-06-25_10-59-52.png