Open menu

    30 червня 2023 року у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося вручення дипломів випусникам 2023 року. Сумно, що цього року свято юності та краси не настільки урочисте, як цього хотілося б. Адже у нашій країні йде війна, яка щодня забирає життя українців, чимало закладів освіти зруйновано, багато педагогів та їх вихованців більше ніколи не зможуть прийти в улюблену школу, коледж, університет. Та попри все наша країна дає гідну відсіч ворогу і незабаром ми усі святкуватимемо таку омріяну Перемогу.

      Ця перемога і майбутнє нашої держави залежить від кожного з нас, а особливо від нашої молоді. І, дивлячись на наших випускників, ми з гордістю усвідомлюємо, що Україні є ким пишатися і є кому творити її майбутнє. Адже цьогоріч здобули освіти і отримали дипломи 201 здобувач освіти, серед яких і молодші спеціалісти, і молодші фахові бакалаври, і бакалаври.

       Під час заходу до випускників із напутнім словом звернулися директор коледжу Валерій Ружицький та заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Хоренко, куратори Юлія Літвін та Анастасія Ратушинська. Заступник директора з виховної роботи Оксана Косяк відзначила випускників-переможців урочистої церемонії «Гордість коледжу-2023».
      Зі словами вдячності виступила випускниця, голова Студентської ради коледжу, Катерина Рачінська. Музичні вітання усім присутнім подарували куратор випускної 42 ПОа групи Лілія Нечипоренко та молодіжний хор імені Олексія Юзефовича, що об’єднав студентів, випускників коледжу та творчу молодь
м. Білої Церкви (керівник Аліна Андрєєва).