Open menu

День фізичної культури і спорту в Україні офіційно засновано в 1994 році.  Щороку його відзначають в другу суботу вересня. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає під час корисної фізичної діяльності.

У рамках декади педагогічної майстерності викладачів фізичного виховання та до Дня фізичної культури і спорту викладач Надія Овчарова організувала 08 вересня 2023 року зустріч студентів з українським легкоатлетом, чемпіоном Універсіади (2015), учасником Олімпійських ігор (2012, 2016), багаторазовим чемпіоном України, депутатом Білоцерківської міської ради – Коваленком Назаром Вікторовичем.

Виступаючи, Назар Вікторович   наголосив, що незалежно від того, який вид спорту ви оберете, заняття допоможуть стати більш впевненими у собі, наполегливими та цілеспрямованими. Не забувайте про здоровий спосіб життя і займайтеся спортом регулярно – це обов’язково допоможе досягти успіху.

Присутні на зустрічі усвідомили, що крім очевидних переваг, спортивні заняття роблять людей дисциплінованими, додають рішучості, концентрації уваги та впевненості. Для студентів користь від спорту ще більша — він розвиває  емоційний інтелект, навчає співпраці в команді, дарує вірних друзів. 

Також студенти пройшлися Алеєю  слави, місцем шани українських спортсменів – призерів і учасників Олімпійських змагань різних років.