Open menu

20 вересня 2023 року відбулося  засідання науково-методичної ради  КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» під головуванням Валерія Ружицького за участі 16 її членів. У роботі засідання взяли участь О. Косяк, заступник директора з виховної роботи, В. Галашевська, завідувач навчально-виробничої практики.

Було розглянуто ряд важливих для діяльності закладу в 2023/2024 навчальному році питань:

- Про діяльність науково-методичної ради коледжу в 2022/2023 навчальному році

(доп. В. Ружицький).

- Про план роботи науково-методичної ради коледжу на 2023/2024 навчальний рік (доп. В. Ружицький).

- Про план роботи навчально-методичного кабінету коледжу на 2023/2024 навчальний рік (доп. О. Счастлива).

- Про плани роботи: групи забезпечення якості освіти (доп. Т. Хоренко); робочих груп з удосконалення освітньо-професійних програм (доп. О. Косяк); групи сприяння академічній доброчесності (доп. Ю. Дем’янчук); семінару-практикуму «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу» (доп. Т. Хоренко); методичного семінару «Документознавство та діяльність викладача коледжу»  (доп. О. Счастлива); Школи новопризначеного викладача; семінару-практикуму «Цифрові інструменти в освітньому процесі коледжу»; мистецького майстер-класу (доп. О. Литвин)

методичного семінару «Від теорії до практики» (доп. В. Галашевська); Наукового товариства студентів (доп. А. Ратушинська) на 2023/2024 навчальний рік.

- Про план підготовки до засідання педагогічної ради «Реалізація Національної молодіжної політики до 2030 року в умовах коледжу» (доп. О. Косяк ).

- Про перспективний план атестації педагогічних, науково-педагогічних працівників, бібліотекарів  коледжу на 2024-2028 роки

(доп. О. Счастлива).

Варто зазначити, що на планування роботи структурних підрозділів, робочих груп, семінарів, укладання перспективного плану атестації педагогічних, науково-педагогічних працівників, бібліотекарів значний вплив мали нові нормативно-правові документи: Типове положення про організацію освітнього процесу в закладі фахової передвищої освіти, Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти, затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 02 травня 2023 року № 510; Положення про організацію освітнього процесу та Положення про практичну підготовку здобувачів освіти в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», затверджені педагогічною радою (протокол від 30 серпня 2023 року № 11); Положення про атестацію педагогічних працівників, затверджене наказом Міністерства освіти і науки України від 09 вересня 2022 року № 805.