Open menu

У світі різноманіття інтересів та думок різних націй, культур та релігій важливо прагнути до вирішення конфліктів через діалог та мирні засоби.

Проте нині сучасний світ зіткнувся з викликом – кровопролитною війною росії проти України. Російський агресор атакує Україну з 2014 року. Із лютого 2022 року рашистська орда розпочала широкомасштабний геноцид українського народу на очах усієї світової спільноти. Ракетні удари по всій території України, десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні вбитих дітей, зруйновані школи та лікарні, знищені цілі міста...

Кожен українець мріє про перемогу і якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою і світле майбутнє дітей, про загоєння болючих ран у людських серцях і захист від агресорів.

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози від горя та втрат.

Саме тому Міжнародний день миру, який ми святкуємо щорічно 21 вересня, для українців набув особливого звучання. Цього дня у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі відбувся тематичний челендж, під час якого здобувачі освіти у листах-подяках висловили вдячність тим, хто боронить нашу землю від агресора, хто віддає своє життя, щоб повернути мир на українську землю.