Open menu

На подвір'ї Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу  28 вересня 2023 року від самого ранку було людно. Тут за ініціативи Студентської ради коледжу о 09.00 стартував благодійний ярмарок, виручені від якого кошти будуть направлені на підтримку Збройних сил України.

Ініціатива студентського самоврядування знайшла активну та масову підтримку адміністрації, викладачів та студентів коледжу, педагогічного колективу Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів. Студенти всіх ступенів та рівнів навчання представили товари, виготовлені власноруч чи куплені за власний кошт: на ярмарку можна було придбати смаколики, іграшки, картини, сувеніри тощо.

А ще можна було сфотографуватися з оригінальною осінньою парасолькою, виготовленою студентами 11 СО(ом) групи; взяти участь у благодійному розіграші і отримати можливість виграти фотосесію у студентки 34 ПО(ін) групи Демінської Антоніни. А родзинкою заходу став продаж бойових гільз, розмальованих у патріотичній тематиці студентами 21 СО(ом) групи (наставник Вікторія Опаряк). 

Усі постаралися на славу - на ярмарку було виручено 26 800 грн., що будуть направлені на купівлю дронів нашим захисникам, які перебувають на донецькому напрямку.