Open menu

27 вересня колежанська родина вітала з професійним святом усіх дошкільниківМаємо 4 групи студентів-бакалаврів денної форми спеціальності "Дошкільна освіта", тож саме їх і було запрошено у якості почесних гостей до тренінгової зали. Також на захід завітали завідувачка кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти Тетяна Панченко, старший викладач кафедри Надія Стаднік, голова циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін Юлія Сидоренко разом з групою соціальної роботи, та очільниця студради коледжу Ліза Вакуленко. Активну участь у заході взяли представники роботодавців - завідувачки закладів дошкільної освіти міста Білої Церкви: Атаманенко Людмила (заклад дошкільної освіти №18 "Ясочка"), Духновська Ольга (заклад дошкільної світи №19 "Кобзарик"), Ляшенко Олена (заклад дошкільної освіти №35 "Вербиченька", Хоренко Олександр (Сухолінський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти). Прийшли підтримати колєжанок і студентки групи 4ПО.

Насамперед, було обговорено освітню програму, за якою навчаються студенти, визначено, які компетентності можуть бути сформовані для майбутньої професійної діяльності, які можливості можуть отримати студенти для проходження практики на робочому місці вихователя ЗДО.

Організатори другої частини масового заходу - група 4ДО, що вивчає "Дозвіллєзнавство" і опановує на практиці методику проведення свят під керівництвом викладача кафедри Марини Панченко. Дівчата обрали тематикою Дня дошкільника змагання команд двох найвідоміших виховательок світової літератури: Мері Поппінс та Фрекен Бок. У рамках баттлу дошкільників хлопці та дівчата складали обличчя казкових героїв, сповивали ляльок, відгадували мелодії з відомих мультиків і навіть змагалися у техніці гри в "Крокодила". Окреме місце на святі було відведено для майстер-класу з виготовлення браслетів з природного матеріалу. Студенти отримали чудовий досвід та продемонстрували неймовірне захоплення від процесу творення краси. Гучну крапку у заході поставив справжній шумовий оркестр з підручних засобів: студенти і викладачі завзято відбивали ритм ложками, олівцями, тарілками і кубиками ЛЕГО. Вийшло весело, душевно і по-домашньому. У фінальній промові старший викладач кафедри Надія Стаднік констатувала перемогу дружби і подякувала усім учасникам за незабутню атмосферу свята.