Open menu

День працівників освіти – це професійне свято працівників освіти України, яке щорічно відзначається в першу неділю жовтня.

Професія освітянина – одна з  найскладніших та найважливіших у світі, яка допомагає молоді пізнати  навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити  таланти, набути моральні й духовні  цінності та обрати вірний життєвий шлях.

Згідно із традицією це державне свято завжди вшановується як і серед викладачів Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу, так і серед студентів, які цінують родинну атмосферу та духовну цілісність нашого закладу освіти.  

Студентська рада коледжу із самого ранку підготувала сюрприз для усіх педагогів - ранок розпочався зі святкової радіогазети, у якій звучали привітання та тематична музика. Викладачам коледжу потрібно було пройти невеличке випробування перед початком занять: за 10 с знайти власну світлину на фотозоні. Кожен педагог отримав своєрідний оберіг на новий навчальний рік - плетений  браслет, виготовлений студентами 41 СО(ом) групи під наставництвом куратора Олени Шульги. Радісного настрою усім присутнім додала фотогалерея з висловами, які найчастіше повторюють окремі викладачі коледжу.

Святкування продовжилося у тренінговій залі під час виробничої наради. Із вітальним словом виступив директор коледжу, кандидат педагогічних наук Валерій Ружицький, який наголосив на важливості місії педагогів, адже вони не лише супроводжують молодь у здобутті корисних знань, а й формують моральні орієнтири та духовні цінності, розкривають таланти й допомагають обрати життєвий шлях. Валерій Андрійович подякував викладачам коледжу за відвагу й майстерність у щоденній роботі та самовідданість і незламність у нових воєнних реаліях.

Цей день став багатим на нагороди, якими було відзначено викладачів. 

За плідну педагогічну діяльність, творчий підхід до реалізації завдань державної політики в галузі освіти, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання студентської молоді та з нагоди Дня працівників освіти відзначено:

- Грамотою департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації –  Літвін Юлію Олександрівну, викладача психолого-педагогічних дисциплін;

- Подяками департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації – Журавську Наталію Миколаївну, викладача математики; Медвідь  Ларису Вікторівну, викладача психолого-педагогічних дисциплін; Нечипоренко Лілію Василівну, викладача іноземних мов; Ратушинську Анастасію Сергіївну, старшого викладача кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти;

- Грамотами Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» – Бородійчук Галину Петрівну, викладача української мови і літератури; Ковтун Аллу Петрівну, бібліотекаря; Сокол Світлану Іванівну, викладача математики; Стаднік Надію Вікторівну, старшого викладача кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти; Товт Ірину Семенівну, старшого викладача кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти; Черниш Любов Сергіївну, викладача психолого-педагогічних дисциплін.

Подякою Міністерства освіти і науки України відзначено старшого викладача кафедри педагогіки і психології дошкільної та початкової освіти Волинець Ірину Миколаївну за високий рівень професіоналізму, особистий внесок у підтримку учнівської молоді та активну роботу в складі журі ІІІ  етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Подяка Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» висловлена заступнику директора з виховної роботи Косяк Оксані Валентинівні за активну участь в організації та проведенні свята для педагогів-дошкільників Київщини

Справжнім подарунком для усіх педагогів  під час зібрання стало гумористичне відеовітання від Студентської ради коледжу.

Ми щиро вдячні за всі теплі слова, які лунали на адресу освітян Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу, та складаємо щирі, сердечні вітання усім, хто за головну життєву місію взяв для себе служіння державі та людям, навчання та виховання свідомих громадян своєї країни.

Нехай робота освітян принесе успіх Україні та нашу спільну перемогу.

Все буде Україна!