Open menu

Освітній процес у коледжі - це не тільки вивчення основних предметів, а й оволодіння корисними для щоденного життя навичками в цікавий спосіб.

25 вересня студенти-бакалаври долучилися до вкрай актуального майстер-класу з медіаграмотності.

Його розробила та провела @yuliaaleksieienko - тренерка з медіаграмотності та кібербезпеки молодіжної програми @mriemotadiemo, що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

Студенти груп 1ДО, 1ПОс, 2ПОс, 4ПО та 4ДО опанували основні поняття медіаграмотності та взяли участь у захоплюючій грі з фактчекінгу про події у ветеринарній клініці.

Аудиторія тренінгу розділилася на 8 команд, кожна з яких намагалася розплутати складний клубок свідчень відвідувачів клініки і встановити правдиву картину подій одного невдалого дня.

Учасники мудрували, як справжні шерлоки холмси, але у підсумку таки виявили усі невідповідності і суперечності у виступах власників тварин та співробітників медзакладу, які скаржилися один на одного і ділилися недостовірними емоційними судженнями.

Пані Юлія високо оцінила старання студентів, нагородила їх стікерпаками "Я медіаграмотний" та насамкінець наголосила на важливості завжди перевіряти інформацію, що ллється на нас звідусіль.

Дякуємо Юлії Алексєєнко за плідну зустріч, сподіваємося на подальшу співпрацю!