Open menu

12 жовтня 2023 року в читальній залі  коледжу відбулася година шани "Ніхто не здолає наш дух і свободу!”, присвячена Дню українського козацтва та Дню захисника України (модератор Тетяна Шелест).

Студенти 13 ПО(ф) групи (куратор Л. П. Савінчева) ознайомилися з традиціями, звичаями українського козацтва, поглибили  знання про свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України.

Захід був сповнений щирою подякою та шаною до захисників нашої країни, які боролися та продовжують боротися за рідну землю, аби наша країна залишалася незалежною. Перегляд відеокліпів “Реквієм” та “Повертайся живим” схвилював присутніх до болю. Коли перед очима кадри з новин, фото загиблих та поранених героїв, розуміємо, що слова гімну “Душу й тіло ми положим за нашу свободу” стали для українців не просто словами, це стало станом душі.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять синів та доньок України, що загинули під час російсько-української війни…

Бібліотекар закликала студентську молодь своїми знаннями, працею, здобутками славити українську культуру і державність, бути гідними своїх предків, любити рідну землю, берегти волю і незалежність України, поважати свій народ і рідну українську мову.

А ми…молімося до Господа за кожного загиблого… Низько схиляймо голови перед тими, хто нині захищає нашу рідну Україну і бореться за наше світле майбуття! Віримо, що зовсім скоро ми зустрінемо нашу ПЕРЕМОГУ.