Open menu

Хелловін - ще не дуже популярне свято у нашій країні, але не в Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі. Для студентів це час, коли можна розкрити свою творчу сторону. Цього року й організатори, й учасники заходів до Хелловіну підняли планку креативності і влаштувати неймовірно захоплюючий івент - хелловінський ярмарок.

Спродюсований і організований студенською радою коледжу цей захід став справжньою кулінарною майстернею, де можна було було скуштувати різноманітні страви від усіх академічних груп коледжу. Захід відбувся у вестибюлі навчального корпусу, що був прикрашений фотозоною з незвичайними створіннями, відьмами та гарбузами.

Організатори подбали про найменшу дрібницю, створивши незабутню атмосферу. Кожен гість мав можливість приєднатися до святкування, придбати закуски та солодкі десерти, яких не бракувало, побачити різноманітні костюми студентів та похизуватися своїм образом.

А найголовніше - ярмарок був благодійним. Зібрані кошти (а це більше 19000 грн.) підуть на підтримку підрозділу розвідки 33 омбр.

Завдяки старанням студентів цього дня ми побачили багато чудових магічних істот, відьом, персонажів культових фільмів та книг.

Свято Хелловіна об'єднало студентів та викладачів, надало можливість здобувачам освіти реалізувати креативні ідеї та продемонструвати власні таланти. Подібні ініціативи допомагають об'єднувати студентську спільноту і зробити освітній процес більш цікавим і захоплюючим. Наступного року чекаємо на ще більш незвичайні та креативні ідеї від наших однодумців.