Open menu

Кінець жовтня у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» запалює яскравий вогонь творчості та натхнення, адже тут відзначають Гелловін феєричним осіннім фестивалем! 31 жовтня 2023 року циклова комісія викладачів іноземних мов підготувала для студентів захоплюючі творчі конкурси. Організатором заходу стала викладач англійської мови Ольга Жало.

Мета зазначеного фесту – пошук та підтримка талановитих студентів, розвиток креативних здібностей здобувачів освіти у використанні англійської мови для реалізації своїх ідей, сприяння розвитку особистості та національної свідомості студентів у процесі реалізації міжнаціонального діалогу культур.

Багато яскравих тематичних образів, втілених студентами коледжу, із захватом спостерігали всі коледжани впродовж дня. Конкурсанти  ж захищали свої проєктні роботи в рамках контесту перед глядачами та компетентним журі в різних номінаціях, демонструючи креативність, знання англійської мови, соціокультурний контекст, оригінальність та артистизм. Отже, вітання переможцям:

“The Most Impressive Jack-o’-Lantern”

1 місце – Кравченко Анна (12 ПО (а) група);

2 місце – Хорошко Катерина (32 ПО (а) група), Чайка Анастасія (1 ПО група);

3 місце – Приходько Єлизавета (12 ПО (а) група), Кускова Єлизавета (32 ПО (а) група), Кириленко Анастасія (32 ПО (а) група).

 “The Best Mask/Image”

1 місце –Кравченко Анна (12 ПО (а) група);

2 місце – Красуліна Світлана (32 ПО (а) група);

3 місце – Приходько Єлизавета (12 ПО (а) група), Скрипка Олена (11 СО (ом) група), Нікітенко Анна (32 ПО (а) група).

 ‘Thematic Piece of Writing”

1 місце – Башурова Надія (24 ПО (ін) група);

2 місце – Чайка Анастасія, Штика Олександра (1 ПО група);

3 місце – Музика Ірина (4 ПО група), Тонкошкур Софія (32 ПО (а) група).

Журі також відзначило студенток Кравченко Анну, Приходько Єлизавету (12 ПО (а) група) за непересічні образи та тематичні проєктні роботи, продемонстровану творчість, змістовність і оригінальність, артистизм та знання англійської мови, студенток Школенко Катерину (11 СО (ом) група) та Мирончук Анна (13 ПО (ф) група) за активну участь у 2-х номінаціях конкурсу, продемонстровану творчість, волю та наснагу до оволодіння англійською мовою.

Оригінальні студентські виступи та проєктні роботи практично продемонстрували, як весело та змістовно можна проводити час, втілюючи бурхливу енергію та ідеї у своїх проєктах, додали містики, жаху, моторошності, остраху, магії, загадковості, романтики, веселощів, радості та багато інших вражаючих емоцій для переживання всім присутнім на конкурсному етапі! 

Дякуємо всім учасникам за створення особливої, незвичайної атмосфери осіннього свята у такий нелегкий для нас час та приєднуємось до побажань конкурсантів: Happy Halloween!