Open menu

29 листопада 2023 року в  рамках декади педагогічної майстерності викладачів іноземних мов КЗ КОР «Білоцерківський  гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» викладач Маргарита Молокова провела в 24 ПО(ін)  групі відкрите практичне заняття з англійської мови на тему «Family And Social Life. Talking About Special Occasions».

Мета заняття – сприяти засвоєнню тематичної лексики, лексичних кліше, вчити описувати святкування визначних подій, висловлювати побажання та вітання; практикувати у декламуванні віршів і читанні автентичного тексту для отримання специфічної інформації та детального розуміння змісту; вдосконалювати вміння слухання для відбору потрібної інформації.

Завдання інтерактивних вправ були спрямовані на розвиток філологічної компетентності здобувачів освіти, поглиблення знань про спосіб життя та мислення, особливості культури народу, мова якого вивчається.

Присутні колеги відзначили, що заняття пройшло в дружній англомовній атмосфері, активній взаємодії викладача зі  студентами, що сприяло реалізації поставленої мети.