Open menu

27 листопада 2023 року вся українська спільнота згадує ім’я непересічної та унікальної особистості, яскравої та самобутньої буковинки Ольги Кобилянської.

Здобувачі освіти 24 ПО (ін) групи та Наталія Корчинська, викладачка української мови та літератури, долучилися до вшанування 160 річниці від дня народження видатної української письменниці-феміністки та запросили усіх охочих до літературно-мистецької вітальні «Завжди будь головною героїнею свого життя». 

Присутні мали можливість згадати цікаві факти життя письменниці, поринути в дивовижний світ художніх творів, вкотре захопитися яскравими та неповторними героями.

Звучання меланхолійного вальсу, проникливе читання поезій, неперевершена гра ролі самої Ольги Кобилянської, Олени Ляуфлер з повісті «Людина», Ганни, Марти, Софії – дівчат-інтелектуалок з новели «Valse melancolique»  усе це створило незабутню атмосферу заходу та допомогло зрозуміти гостям свята внутрішній духовний світ митця, заглибитися в таїну внутрішніх відчуттів, захоплень, мрій оригінальної, творчої та неповторної буковинської письменниці Ольги Кобилянської.