Open menu

5 грудня 2023 року відбулося традиційне вручення стипендій міського голови кращим студентам закладів вищої освіти м. Білої Церкви.

Стипендія була започаткована у 1997 році, аби підтримати студентів закладів вищої освіти міста, які успішно навчаються,  здійснюють  наукові дослідження, беруть активну участь у громадському житті закладу та громади.

За 27 років, відколи її вручають, почесні свідоцтва отримали 515 стипендіатів. Відповідно до Положення стипендія призначається 21 студенту на навчальний рік незалежно від отримання ними інших стипендій. Наразі її розмір становить 700 грн. на місяць.

Міський голова Геннадій Дикий привітав успішну та активну молодь, подякувавши за небайдужу позицію у громадському житті, участь у розвитку закладів освіти та білоцерківської громади: «Студентство і молодь є найпрогресивнішою силою будь-якого суспільства, яка завжди була рушієм прогресивних звершень. Ви ті, хто є рушійною силою нашої громади. Ви ті, хто виявляє свою громадянську позицію, і сьогодні ви – серед найкращих. Я дякую вам, що ви є у нашій громаді, адже вам вдалося проявити свої лідерські здібності для вирішення наявних суспільних проблем. Ті знання та досвід, які отримуєте сьогодні, неодмінно знадобляться вам у дорослому житті. Переконаний, що ви станете успішними людьми, досягнете всіх поставлених цілей… Більше мрійте, вірте в себе і зможете розбудувати успішну європейську Україну».

Серед стипендіатів міського голови і кращі студенти комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж»:

  • Вакуленко Єлизавета – 3 курс, спеціальність «Початкова освіта» (основи інформатики);
  • Поліщук Маргарита – 3 курс, спеціальність «Середня освіта» (образотворче мистецтво);
  • Харченко Вікторія – 4 курс, спеціальність «Початкова освіта» (англійська мова).

Вітаємо наших коледжанок із визнанням та бажаємо подальших успіхів!