Open menu

6 грудня 2023 року для студентів Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу було проведено інтерактивний тренінг “Про ЄС та відносини України з ЄС разом із YEAs” від ініціативи “Посли європейської молоді” за підтримки громадської організації “Асоціація Кебет”(очільниця Лілія Степченко).

Захід для 27 студентів та студенток провела Наталія Баліцька, фасилітаторка менторської програми ініціативи "Посли європейської молоді" в Україні, яка розповіла історію Європейського Союзу та його основні інституції. Студенти також дізнались детальніше про відносини України та ЄС і пограли в гру Kahoot, а переможці отримали призи - брендовану сувенірну продукцію від ініціативи. Також учасники тренінгу мали кава-паузу зі смаколиками та напоями, під час якої затишно продовжили нетворкінг.

Висловлюємо щиру подяку ініціативі “Послів Європейської молоді” за такий чудовий тренінг з подарунками! Слідкуйте за сторінками партнерів та дізнавайтеся ще про більше можливостей для себе та своїх друзів!