Open menu

06 грудня 2023 року в  КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» у рамках декади педагогічної майстерності викладачів циклової комісії іноземних мов викладач Ольга Жало провела зустріч у лабораторії професійного розвитку на тему «Сучасні тренди у сфері ELT», у якій взяли участь студенти 32 ПО(а) та 42 ПО(а) груп.

Мета заходу – поширювати новітні тенденції у галузі ELT, популяризувати впровадження новітніх технологій, застосування цифрових ресурсів, медіазасобів, інтерактивних методів в освітній процес навчання англійської мови у початковій школі; мотивувати та активізувати пізнавальну діяльність студентів, формувати уміння критичного і творчого методичного мислення в процесі вирішення професійних завдань; сприяти створенню творчого соціокультурного ресурсу формування й розвитку особистісної та професійної компетентності студентів.

Захід мав практичне спрямування, були розкриті наступні питання: 

1. Мультимодальність в ELT – комунікативні навички для сьогоднішнього покоління – Ольга Жало, викладач методики навчання англійської мови.

2. Презентація інноваційних проєктних робіт студентів 42 ПО (а) групи – Вікторія Казміренко:

- Використання ігрових технологій та ігор для екологічної стійкості в освіті;

- Інклюзивне навчання;

- Створення позитивного навчального середовища.

3. Презентація інноваційних проєктних робіт студентів 32 ПО(а) групи – Катерина Хорошко:

- Технології в ELT;

- Інтерактивне оцінювання;

- У центрі уваги – м’які навички.

Учасники зустрічі мали змогу переконатись, як озвучені освітні тренди та новації практично працюють, як заохочувати та мотивувати молодших школярів до навчання медіазасобами у формі інтерактивної гри, як ефективно використовувати цифрові ресурси для навчання мовних навичок та мовленнєвих вмінь, як забезпечити зворотній зв’язок, інтенсифікувати та оптимізувати освітній процес.