Open menu

Найкращий досвід - з практики. Саме такий підхід втілюється в сесіях для молоді YABC - "Молодь як агенти змін". Цей формат дає змогу пережити, і як результат - зрозуміти, навчитися, забрати з собою в життя отримані знання. 

8 грудня 2023 року волонтери- інструктори Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України провели дві сесії YABC з тем "Критичне мислення" та "Емпатія" для здобувачів освіти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу. Учасники сесій на собі відчули, що означає бути неприйнятим у суспільстві через упередження та ярлики, навішані оточуючими. 

Учасники заходу зробили глибокий аналіз світогляду та поведінки, які можуть призвести до стигматизації чутливих верств населення та обговорили способи подолання стереотипів.  

Студентська молодь активно висловлювала свої думки щодо пережитого на сесіях досвіду та ділилися схожими ситуаціями з повсякденного життя. У ході сесій було з'ясовано, які дії ведуть до жорсткого несприйняття суспільством деяких людей, та розроблено шляхи подолання такого ставлення.  

Дякуємо волонтерам, зокрема випускниці коледжу Taya Shumska (Таїсії Бодаревій), за ефективну роботу з молоддю!