Open menu

14 грудня 2023 року  відбулася звітна конференція за результатами проходження педагогічної практики «Пробні заняття та уроки» здобувачів освіти ІІІ курсів спеціальності 013 «Початкова освіта».

Третьокурсники пройшли «екватор» даного виду практики. Протягом  двох семестрів здобувачі освіти виступали в ролі помічника вчителя, класного керівника, здійснювати виховну та позакласну роботу, проводили пробні заняття, що є початковим етапом практичної підготовки здобувачів освіти до професійної педагогічної діяльності, на якому закладаються основи практичних умінь і навичок, творчого ставлення до діяльності, відбувається формування професійної компетентності та якостей особистості майбутнього педагога. 

Студенти-практиканти розпочали звітну конференцію з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації та подяки ЗСУ за можливість навчатися. 

Захист практики відбувався із демонстрацією мультимедійних презентацій. У своїх виступах практиканти поділилися результатами роботи, враженнями, які отримали за час проходження практики, розповіли про труднощі та власні  перемоги. Крім того, студенти зазначили, що переконані у правильності вибору своєї майбутньої професії.

У ході конференції завідувач навчально-виробничої практики Вікторія Галашевська та керівники практики Наталія Бреус, Юлія Донченко, Оксана Косяк, Наталія Кривич, Таісія Лобко, Ірина Маценко оцінили виконання завдань та оформлення звітної документації практикантами.