Open menu

Відповідно до Програми реалізації основних напрямів Стратегії розвитку  КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» на 2023/2024 навчальний рік в період з 08 до 12 січня 2024 року в закладі проходитиме методичний тиждень під гаслом «Тиждень спілкування, обміну досвідом, навчання».  

У день відкриття тижня в коледжі відбулася презентація тематичної виставки «Модернізація змісту і навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів», підготовлена працівниками  навчально-методичного кабінету Оленою Счастливою та Ольгою Литвин. У цей же день за круглим столом зібралися голови циклових комісій. Разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Тетяною Хоренко та завідувачем навчально-методичного кабінету Оленою Счастливою обговорили результати навчання здобувачів освіти за І семестр 2023/2024 н. р. з дисциплін, охоплених комісією, поділилися досвідом роботи щодо оцінювання в рамках бальної та рейтингової систем, ведення електронного журналу, визнали  необхідність апробації ще трьох варіантів електронних журналів, схвалили порядок денний засідань циклових комісій на січень 2024 року:

  1. Аналіз результатів навчання здобувачів освіти за І семестр 2023/2024 н. р. з дисциплін, охоплених комісією/кафедрою.
  2. Про виконання навчальних планів та опрацювання навчального матеріалу з дисциплін, охоплених комісією/кафедрою, за І семестр 2023/2024 н. р.
  3. Про підготовку до декади педагогічної майстерності викладачів фізико-математичних дисциплін (Сокол С. І., 29.01-09.02.24).
  4. Про підготовку до декади педагогічної майстерності викладачів суспільних дисциплін (Молокова Н. О., 12.02-23.02.24).
  5. Про рукописи навчально-методичних видань, підготовлених викладачами циклової комісії.