Open menu

11 січня 2024 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» у рамках методичного тижня  відбулося практичне заняття «Цифрові інструменти в освітньому процесі коледжу», на якому викладачі коледжу мали нагоду потренуватися форматувати електронні таблиці Google та Excel для оформлення сторінок електронного журналу.

Завідувач навчально-методичного кабінету Олена Счастлива зупинилася на труднощах щодо ведення електронного журналу академічної групи викладачами коледжу, роздрукуванні його змісту та вимогах до зберігання.

Викладач інформатики Наталія Саражинська зупинилася на  питанні можливостей хмарного сервісу Google Таблиці для форматування електронних таблиць, які згенеровані з сервісу Google Classroom для друку паперової версії електронного журналу.

Викладач інформатики Юлія Парфенова показала можливості Microsoft Excel, а також продемонструвала роботу з командами вкладок цієї програми, що стануть у нагоді викладачам у роботі зі звітною документацією.

Присутні на практичному занятті викладачі отримали за запитом консультації та змогли удосконалити свої вміння працювати з електронним журналом. Заняття сприяло  розвитку  цифрової компетентності педагогів.