Open menu

17 січня в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося перше в 2024 році засідання науково-методичної ради під головуванням Валерія Ружицького. У засіданні взяли участь 16 членів науково-методичної ради та запрошені: Н. Корчинська, Н. Мусієнко, завідувачі відділення; В. Галашевська, завідувач навчально-виробничої практики.

 Члени науково-методичної ради обговорили та ухвалили важливі рішення з ряду питань:

  • Про стан підготовки до акредитації освітньо-професійних програм «Дошкільна освіта», «Початкова освіта. Інформатика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
  • Про моніторинг працевлаштування випускників КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» 2023 року. 
  • Про результати  моніторингу навчання здобувачів із предметів профільної середньої освіти в академічних групах І та ІІ курсів спеціальностей 013 Початкова освіта, 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво).
  • Про нову редакцію Положення про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж».
  • Про нову редакцію Положення про індивідуальний навчальний план здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж».

Також було обговорено та схвалено план підготовки до засідання педагогічної ради ««Професійно-практична підготовка здобувачів освіти як чинник позиціонування коледжу на ринку освітніх послуг», який представила завідувач навчально-виробничої практики Вікторія Галашевська.

Члени науково-методичної ради схвалили та рекомендували подати на розгляд навчально-методичних рад закладів вищої освіти з метою експертної оцінки щодо друку та використання в освітньому процесі педагогічних закладів фахової передвищої освіти рукописи навчально-методичних видань таких педагогічних працівників: Литвин О. П., Счастливої О. Д., Жало О. А., Шульги О. Т., Панченко М. Г.