Open menu

У кожного народу є свої символи, що уособлюють істинний скарб. Державний прапор є невід’ємним атрибутом кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Український прапор сьогодні – це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності.

З метою пропагування української культури, формування національних, патріотичних та духовно-моральних цінностей у молоді, пошуку й підтримки обдарованих учнів, залучення їх до творчої діяльності кафедра образотворчого мистецтва і методик навчання факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі організувала та провела І Всеукраїнський онлайн-конкурс «Державний прапор України – символ національної єдності, честі, гідності», у якому взяли участь і здобувачі освіти КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж». 

За майстерне виконання мистецького твору студентки 21 СО(ом) групи Кротко Ольга та 42 ПО(а) групи Сушанська Софія були нагороджені дипломами лауреата ІІІ ступеня, а робота Дишкантюк Олександри, студентки 21 СО(ом) групи, – відзначена членами компетентного журі.

Щиросердно вітаємо наших коледжанок та висловлюємо подяку викладачам мистецьких дисциплін  Наталії Слуцькій та Вікторії Опаряк за підготовку переможців Всеукраїнського онлайн-конкурсу.