Open menu

«Повірити в свої здібності – одна з найважливіших умов реалізувати себе в дорослому житті» - стверджує компанія Junior Achievement Ukraine, яка допомагає молоді опанувати навички організації та ведення бізнесу в сучасних умовах.

У рамках співпраці з компанією студенти коледжу під керівництвом Юлії Літвін та Марини Панченко під час занять Школи Підприємництва організували власні мінікомпанії та мали можливість презентувати їх під час Табору Підприємництва у м. Київ 25-26 січня 2023 року. Юні бізнесмени мали можливість пройти дводенний навчальний тренінг та творчо представити ідею своєї мінікомпанії. 

Захід був дійсно пізнавальним, цікавим та ефективним! А для нас ще й переможним! Адже студенти коледжу стали переможцями та посіли 2 місце в Київській області з ідеєю створення аромасвічки, на яку нанесено посилання на аудіомедитацію. Переможці отримали сертифікати учасників, дипломи за друге місце, а також грошові винагороди, які було вирішено використати як стартовий капітал для майбутніх стартапів! 

Отож, вітаємо наших підприємців і бажаємо досягати нових  вершин, а також отримувати якомога вищі прибутки)