Open menu

06 лютого 2024 року для здобувачів освіти 31 ПО (і) групи викладачкою інформатики Вікторією Галашевською було проведено інтелектуально-розважальну гру «Інформатичний калейдоскоп».

Мета заходу – стимулювати прагнення здобувачів освіти продемонструвати знання та вміння з інформатики; удосконалювати уміння застосовувати набуті знання  в нестандартних ситуаціях, розвивати творчі й інтелектуальні здібності, інтерес до вивчення інформатики, вміння працювати у команді.

Для успішної організації та створення завдань інтелектуально-розважальної гри в онлайн-форматі Вікторія Галашевська використала мережеві технології, хмарні технологій для спільної онлайн-діяльності та обміну інформацією, сучасні цифрові ресурси для створення інтерактивних вправ та ігор.

Здобувачі освіти подорожували від станції до станції, які мали  назви: «Ерудит», «Словесна», «Загадкова», «Капітанська». 

На занятті панувала атмосфера життєрадісності, емоційної розкутості, доброзичливості, що сприяло максимальному самовираженню студентів, мобілізації їх потенціалу та поглибленню знань з інформатики.

Учасники інтелектуально-розважальної гри «Інформатичний калейдоскоп» довели, що вони активні, кмітливі, відповідальні,  можуть працювати в команді  дистанційно.