Open menu

13-14 лютого 2024 року пройшла друга серія інтерактивних тренінгів для студентів Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу "Зовнішня та безпекова політика ЄС разом із YEAs" і "Дезінформація та маніпуляція та антифейкова гра разом із YEAs" від ініціативи “Посли європейської молоді” за сприяння громадської організації “Асоціація Кебет”.

Захід зібрав 28 студентів та студенток!

Наталія Баліцька, фасилітаторка менторської програми ініціативи "Посли європейської молоді" в Україні, розповіла під час першого дня тренінгу про зовнішню та безпекову політику Європейського Союзу. Протягом другого дня студенти дізналися про дезінформацію та маніпуляцію, а також зіграли в антифейкову командну гру "НотаєНота".

Протягом заходу учасники були залучені до інтерактивних ігор та квізів з призами, обговорити почуте під час кавоперерв та були нагороджені дипломами та смаколиками!

Висловлюємо щиру подяку ініціативі “Послів Європейської молоді” за плідну співпрацю у форматі тренінгів з подарунками та громадській організації "Асоціація Кебет" за сприяння реалізації цього трьохстороннього проєкту!

Ініціатива “Посли європейської молоді” – це не політична, волонтерська, динамічна комунікаційна мережа, яка об’єднує людей 16-26 років із Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України, країн-членів ЄС та Великої Британії. ​Мета мережі – підвищити обізнаність про ЄС, його співпрацю з країнами-східними партнерами, продемонструвати результати цієї співпраці та сприяти побудові діалогу між молоддю на різні теми.

Ініціатива діє в рамках регіональної комунікаційної програми ЄС для Східного партнерства “EU NEIGHBOURS EAST”, що фінансується Європейською комісією.

Слідкувати за новинами ініціативи, а також отримувати інформацію щодо можливостей від ЄС для молоді на щоденній основі можна підписавшись на Telegram-канал “Можливості для української молоді від ЄС”: https://t.me/Yeas_opportunities Громадська організація “Асоціація Кебет”: https://instagram.com/kebetas_association?igshid=YzAwZjE1ZTI0Zg==