Open menu

6 березня 2024 року було дуже продуктивним та плідним на нові знайомства для здобувачів освіти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу та наших партнерів - громадської організації "Кебет". Разом ми вирушили у мандрівку знайомитися з Українсько-данським молодіжним домом у місті Київ.

Під час візиту 32 студенти та студентки, директор коледжу Валерій Ружицький, заступники директора Тетяна Хоренко та Оксана Косяк,  викладачі Олена Счастлива,  Марина Панченко та Аліса Веред мали змогу познайомитися з простором дому в стилі Хюґе та дізнатися, з якими ініціативами чи ідеями можуть приїжджати та втілювати їх у ньому.

Запрошена спікерка Крістін Бірна Стефансдотір розповіла про систему освіти для педагогів у Данії. У форматі живої дискусії було з’ясовано, що поняття “вчитель” та “педагог” у Данії мають значні відмінності та є двома різними професіями. 

З керівницею відділу фахової передвищої освіти від громадської організації “Українська асоціація студентів” Анастасією Яковенко студенти знайомилися з діяльністю самої організації та можливими шляхами співпраці та залучення підтримки від асоціації для студентів коледжу. 

А ще був нетворкінг у групах, де учасники та учасниці напрацьовували ідеї майбутніх заходів та проєктів зі всіма стейкхолдерами заходу. 

У перервах смакували піцою та малювали на стінах, лишаючи побажання чи просто малюнок для Молодіжного дому.

Щиро вдячні за гостину та знайомство Українсько-данському молодіжному дому, Крістін та Анастасії за діалоги-знайомства, громадській організації "Асоціація Кебет" та її керівниці Лілії Степченко за ініціативу та координацію всієї поїздки, студентам та студенткам, які долучились до візиту та активно взяли участь у всіх частинах заходу.
Вийшло дуже атмосферно та невимушено.