Open menu

У п’ятницю, 15 березня 2024 року, у рамках декади педагогічної майстерності циклової комісії викладачів мистецьких дисциплін відбувся тематичний діалог між студентами 41СО(ом) та 31 СО(ом) груп «Бути вчителем чи ні?»

Мета заходу – передача та набуття досвіду проведення переддипломної педагогічної практики, розкриття шляхів розвитку успішної особистості фахівця освіти. 

Старшокурсники разом зі своїм наставником Оленою Шульгою залюбки ділилися власними знахідками, підготували цікаві форми роботи, які викликали неабиякий інтерес учнів під час практики, допомагали шкільне життя зробити цікавим, змістовним і веселим. Зокрема, Ольга Поршнєва продемонструвала лайфхаки роботи з програмами Learning Apss.org, Wordwall, Genially, miro, BouncyBalls.org,  Марія Горбань розкрила власні здобутки в роботі з  п’ятикласниками на тему «Символіка кольору у гримі». 

Викладач Олена Шульга спланувала захід так, щоб в діалозі бажання виступити, розкрити власну думку виникало у кожного присутнього. Студенти грали в «чарівний глечик», викладали «ступні» на стежку знань, вішали яблучка на «дерево навчання», говорили про Амонашвілі тощо.

Час минув швидко, невимушено, а присутні пішли з думкою, що бути вчителем образотворчого мистецтва – це драйвово!