Open menu

Уже багато років кросівки не вважаються виключно спортивним взуттям. Вони перестали супроводжувати людей тільки на пробіжках або у спортзалах — сьогодні кросівки можна побачити абсолютно у всіх сферах життя. Їх носять на побачення, на прогулянки, на роботу, у гості, просто як повсякденне взуття. А ще - це улюблене взуття студентів усіх закладів освіти і ,як показує практика сьогодення, окремих викладачів. 

Тепер ніщо не стає перепоною для того, щоб підібрати стильні кросівки до літньої сукні, шортів або іншого одягу у стилі кежуал чи навіть на зимовий сезон! Кілька років тому дівчата і жінки стали відмовлятися від каблуків та віддавати перевагу саме кросівкам — подивімося правді в очі: у кросівках об'єктивно набагато комфортніше. Тим більше, що їх можна підібрати під будь-який образ — розмаїттю дизайну і фасонів немає меж.

Тож тематична п'ятниця 5 квітня 2024 року у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі пройшла під слоганом "Кросівки - це модно, це комфортно, це стильно".

Те, що майже всі перевзулися у спортивне взуття, свідчить про те, що цей тренд ще довго буде на позиції лідера, а іншим доведеться сильно постаратися, щоб відсунути його на другий ряд.