Open menu

26 квітня 2024 року студенти та викладачі Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу разом із усією Україною вшанували пам'ять про трагічну подію - аварію на Чорнобильській атомній електростанції. Ця катастрофа залишила невиліковні рани в серцях багатьох людей і мала надзвичайно великий вплив на навколишнє середовище та життя мільйонів людей. Сьогодні, коли триває повномасштабна війна, чорнобильці залишаються прикладом мужності, небайдужості і людяності. Незламність — це про українців в усі часи.

Тож цього дня Студентською радою у вестибюлі коледжу було облаштовано тематичну локацію та виставку малюнків, у яких здобувачі освіти відобразили біль від Чорнобильської трагедії. А щоб перевірити поінформованість усіх учасників освітнього процесу про причини, наслідки  аварії на Чорнобильській атомній електростанції,  членами студентського самоврядування було організовано бліц-опитування.

Нехай цей день стане нагадуванням про потребу в безпекових технологіях, відповідальному використанні ресурсів та пам'яті про тих, хто став жертвою недбалості. Нехай такі трагедії ніколи не повторяться! Пам'ятаймо про Чорнобиль!