Open menu

КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» разом з Центральним інститутом післядипломної освіти Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України є учасниками експерименту  всеукраїнського рівня за темою «Система наступності в розвитку професійної мобільності майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж» з грудня 2018 року. У рамках експерименту коледж співпрацює з Шкарівським опорним ліцеєм-гімназією Білоцерківської міської ради Київської області.  

Звіт коледжу про завершення ІІІ (формувального) етапу та Програму ІV (узагальнювального) етапу експерименту на всеукраїнському рівні схвалено рішенням науково-методичної комісії з інноваційної діяльності сектору дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти та виховання Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України (протокол від 02.11.2023 року № 25).

07 травня 2024 року було проведено спільний педагогічний консиліум «Підлітки та виховна діяльність». У роботі консиліуму взяли участь соціальний педагог ліцею-гімназії Оксана Верміненко, представник ГО «Кебет» Лілія Степченко, представники адміністрації коледжу Валерій Ружицький, Тетяна Хоренко, Оксана Косяк, Олена Счастлива. Мова йшла про особливості підліткового віку, способи підвищення інтересу до громадської діяльності та професійну спрямованість учнів і студентів. 

Після заходу було підписано Меморандум про співпрацю КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» (в. о. директора коледжу Валерій Ружицький) з ГО «Кебет» (очільниця Лілія Степченко).