Open menu

Волейбол — одна з найпоширеніших та масових ігор у світі. Цією грою захоплюються на всіх континентах земної кулі. Масове розповсюдження вона отримала за рахунок своєї простоти та невибагливого спортивного інвентарю. Потрібно мати м’яч, поле відповідних розмірів, сітку і можна грати. А ще - це систематичні тренування під керівництвом досвідченого тренера для того, щоб під час спортивних змагань продемонструвати гідний результат.

Тож 9 травня 2024 року у рамках експерименту всеукраїнського рівня за темою «Система наступності в розвитку професійної мобільності майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж» відбулася дружня зустріч команд дівчат з волейболу Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу та Шкарівського опорного ліцею-гімназії. Наш заклад представляли студентки: Гордійчук Надія, Возна Софія, Землянська Евеліна, Безкоровайна Мар'яна, Школенко Катерина, Довгаль Аліна, - з тренером Віталієм Ковальовим.

Гра як завжди була напруженою, вимагала  неабиякої  концентрації уваги та терпіння. Але наші дівчата змогли здобути перемогу, продемонструвавши високий рівень фізичної підготовки.